گوشت شترمرغ در دسته گوشتهای قرمز طبقه بندی میشود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چربترین و سالمترین نمونههای گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
وقتی صحبت از تامین پروتئین با خوردن گوشت به میان میآید گوشت شترمرغ نسبت به بسیاری از گوشتهای قرمز دیگر دارای اولویت است.
این گوشت اگر چه از لحاظ طعم و بافت، بسیار شبیه به گوشت گاو یا گوسفند است ولی از لحاظ ارزش تغذیهای از مقام بالاتری برخوردار است.
گوشت شترمرغ سرشار از پروتئین بوده و هیچ گونه چربی ناسالمی در آن وجود ندارد.
رنگ قرمز تیرهتر این گوشت، نسبت به گوشتهای گاو و گوسفند یا بوقلمون حاکی از مقدار بالاتر آهن در آن میباشد از این رو، مصرف آن به افراد کم خون و زنان باردار نیز توصیه میشود.
[hr]
ارزش تغذیهای 100 گرم گوشت شترمرغ:
چربی: 3 گرم
آهن: 3.2 میلیگرم
کلسترول: 81 میلیگرم
پروتئین: 26.9 گرم
کالری: 142
نکته:
این گوشت به خاطر چربی کمی که دارد نسبت به دیگر انواع گوشت، سریعتر پخته میشود، پس برای پیشگیری از خشک شدن آن، از پختن بیش از حد آن جلوگیری کنید.