[align=justify]فلفل دلمه اي در رنگ هاي متفاوت يافت مي شود، از جمله قرمز، زرد و سبز. اين گياه منبع عالي ويتامين A،C، بتاکاروتن، کاروتنوئيد و ليکوپن است. اين گياه کم چربي و کم کالري که کلسترول خون را افزايش نمي دهد، خواص ديگري نيز دارد که به بعضي از خواص آن اشاره شده است.
روند سوخت و ساز بدن را تقويت مي کند.
از آن جا که کالري کمي دارد، در کاهش وزن موثر است. ميزان تري گليسريد خون را پايين مي آورد و کالري سوز است.
ويتامين C و A موجود در آن که آنتي اکسيدان هاي قوي محسوب مي شود، از آسيب رساني راديکال هاي آزاد به اعصاب، سلول ها و رگ هاي خون پيشگيري مي کند.
ويتامين C آن، گلبول هاي سفيد را در مقابله با عفونت ها تحريک مي کند. در نتيجه سيستم دفاعي بدن را تقويت مي کند.
ويتامين C و فلاوانوئيد موجود در آن از مشکلات تنفسي مانند عفونت ريه، آسم، خس خس سينه و … پيشگيري مي کند.
کپساسين موجود در فلفل دلمه اي به سلول هاي سرطاني امکان فعاليت نمي دهد.
کپساسين (Capsaicin) در اين گياه مانع از انتقال درد به سيستم مرکزي مي شود.[/align]