ذرت سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن بوده و نیز منبع خوبی از فیبر محسوب میشود.
خواص ذرت عبارتند از :
• ذرت سرشار از کالری است و بخش عمدهای از رژیم غذایی افراد را تشکیل میدهد. هر 100 گرم ذرت حاوی 342 کالری است.
• آرد ذرت در تهیه بسیاری از لوازم آرایشی استفاده میشود و به صورت موضعی نیز برای کاهش حساسیتها و دانههای پوستی نیز کاربرد دارد.
• به خاطر وجود تیامین در ذرت، گفته میشود این ماده غذایی به عمل سوخت و ساز کربوهیدراتها در بدن کمک خوبی میکند.
• وجود فیبر غیرمحلول در ذرت، باعث شده تا به افرادی که از بیماریهای هاضمه مانند یبوست و هموروئید رنج میبرند کمک خوبی شود.
• تحقیقات نشان داده افرادی که مبتلا به کمخونی هستند پس از مصرف ذرت شاهد اثرات مثبت آن خواهند بود.
با ذرت به جنگ با کم خونی بروید
• ذرت منبع مستقیم اسیدفولیک، ویتامین B1, B5, C,E ، منیزیم و فسفر است. مصرف غذاهای سرشار از بتاکریپتوکسانتین – کارتنوئید نارنجی یا قرمز رنگی که به وفور در ذرت، کدو حلوایی، پاپایا، فلفل دلمهای قرمز، نارنگی، پرتقال و هلو یافت میشود – میتواند به مقدار قابل توجهی، احتمال ابتلای فرد به بیماری سرطان ریه را کاهش دهد.
• روغن ذرت سرشار از اسید لینولئیک است که یکی از دو اسید مهم و ضروری برای سلامت پوست محسوب میشود. از روغن ذرت برای تسکین موضعی حساسیتها و بثورات پوستی استفاده میشود.
• روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آورد .
• دم کرده کاکل ذرت ادرار آور است و آرام کننده دستگاه ادراری است .
• برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگهای ذرت استفاده میشود .