آشنایی با خواص ذرت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72494
    zghasemi
    مشارکت کننده

    ذرت سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن بوده و نیز منبع خوبی از فیبر محسوب می‌شود.

    خواص ذرت عبارتند از :

    • ذرت سرشار از کالری است و بخش عمده‌ای از رژیم غذایی افراد را تشکیل می‌دهد. هر 100 گرم ذرت حاوی 342 کالری است.

    • آرد ذرت در تهیه بسیاری از لوازم آرایشی استفاده می‌شود و به صورت موضعی نیز برای کاهش حساسیت‌ها و دانه‌های پوستی نیز کاربرد دارد.

    • به خاطر وجود تیامین در ذرت،‌ گفته می‌شود این ماده غذایی به عمل سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها در بدن کمک خوبی می‌کند.

    • وجود فیبر غیرمحلول در ذرت، باعث شده تا به افرادی که از بیماری‌های هاضمه مانند یبوست و هموروئید رنج می‌برند کمک خوبی شود.

    • تحقیقات نشان داده افرادی که مبتلا به کم‌خونی هستند پس از مصرف ذرت شاهد اثرات مثبت آن خواهند بود.

    با ذرت به جنگ با کم خونی بروید

    • ذرت منبع مستقیم اسیدفولیک، ویتامین B1, B5, C,E ، منیزیم و فسفر است. مصرف غذاهای سرشار از بتاکریپتوکسانتین – کارتنوئید نارنجی یا قرمز رنگی که به وفور در ذرت، کدو حلوایی، پاپایا، فلفل دلمه‌ای قرمز، ‌نارنگی، پرتقال و هلو یافت می‌شود – می‌تواند به مقدار قابل توجهی، احتمال ابتلای فرد به بیماری سرطان ریه را کاهش دهد.

    • روغن ذرت سرشار از اسید لینولئیک است که یکی از دو اسید مهم و ضروری برای سلامت پوست محسوب می‌شود. از روغن ذرت برای تسکین موضعی حساسیت‌ها و بثورات پوستی استفاده می‌شود.

    • روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آورد .

    • دم کرده کاکل ذرت ادرار آور است و آرام کننده دستگاه ادراری است .

    • برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگ‌های ذرت استفاده می‌شود .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.