آشنایی با خواص درمانی رزماری؛ منبع ویتامین E

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76293
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    رزماری، گیاه بومی منطقه مدیترانه است. گل و برگ‌های این گیاه بوی تندی شبیه به کافور دارد. رزماری علاوه بر کاربرد دارویی، در پخت و پز نیز استفاده می‌شود.
    * رزماری منبع عالی ویتامین E است و با رادیکال های آزاد مقابله می‌کند.
    * روغن طبیعی آن مجرای تنفسی را باز می‌کند.
    * با مالیدن پودر رزماری روی بدن بوی ایجاد شده از باکتری و قارچ از بین می‌رود.
    * قبل از تمیزکردن زخم، برگ‌های تازه را روی قسمت مورد نظر قرار دهید تا مانع از عفونی شدن آن شود.
    * دم کرده آن به طور طبیعی خستگی مفرط را برطرف می‌کند.
    * تاثیر ضد‌اسپاسمی دارد و ناراحتی‌های گوارشی را برطرف می‌کند.
    * آنتی اکسیدان آن مانع از تشدید بیماری آرتریت می‌شود.
    * برای پیش‌گیری از بروز آب‌ مروارید، دم کرده رزماری را به طور مرتب بنوشید.
    * تقویت کننده بدن است.
    * سردرد را رفع می‌کند.
    * گردش خون را تحریک می‌کند.
    * در صورت مصرف منظم، عملکرد کلیه را بهبود می‌بخشد و جریان ادرار را افزایش می‌دهد.

    #99738
    zghasemi
    مشارکت کننده

    رزماری نیز در تقویت حافظه و سطح هوشیاری موثر است. اسید رزماری و سایر ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در این ادویه که معمولا روی گوشت قرمز و مرغ استفاده می‌شود، برای مقابله با باکتری‌ها موثر است و حتی به طبخ سالم‌تر گوشت کمک می‌کند.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.