آشنایی با خواص درمانی خربزه

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73349
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مصرف خربزه در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی نقش به سزایی دارد.

    میوه خربزه در زمره میوه‌های شیرین قرار می‌گیرد، هر یکصد گرم خربزه، 8 گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در آن از نوع گلوکز و فروتوز است، بنابراین مصرف بیش از حد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.

    یک گرم فیبر، ‌12 میلی‌گرم کلسیم، 17 میلی‌گرم فسفر،‌ 238 میلی‌گرم پتاسیم، ‌1250 واحد پیش‌ساز ویتامین A و 31 کیلو کالری انرژی از مواد تشکیل دهنده درهر یک صد گرم خربزه می باشند.

    37 میلی‌گرم ویتامین C در هر یکصد گرم میوه خربزه، نقش موثریی در طراوت و شادابی پوست و جلوگیری از بیماری‌های لثه دارند.

    میزان پتاسیم موجود در خربزه برای بیماران مبتلا به بیماری قلبی – عروقی بسیار موثر است و مصرف این ماده غذایی نقش به سزایی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی دارد.

    همچنین مقدار قابل توجه پیش‌ساز ویتامین A موجود در میوه خربزه، باعث پیشگیری از بیماری‌های چشمی،‌ جلوگیری از بیماری‌های عفونی و ‌طراوات و شادابی پوست می گردد .

    #98402
    amini
    مشارکت کننده

    ممنون- جالب بود پس ما تا الان از راز خواص خربزه بی خبر بودیم

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.