آشنایی با خواص بادام زمینی؛ یک مولتی ویتامین خوشمزه

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76457
    zghasemi
    مشارکت کننده

    متخصصان تاکید دارند مغز بادام زمینی به هر شکلی که خورده شود، برای سلامتی مفید است.
    بادام زمینی منبع غنی از ویتامین ای، فولیت نیاسین، منگنز و پروتئین است که برای عملکرد مناسب اعضا و دستگاه‌های مختلف بدن مفید هستند. نوعی «آنتی اکسیدان فنولیک» موسوم به «رسوراترول» که معمولا در انگورها یافت می‌شود در بادام زمینی هم وجود دارد و به کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی کمک می‌کند.

    به گزارش شبکه خبری تورنتونیوز، بادام‌ زمینی همچنین منبع غنی از چربی‌های تک زنجیره‌ای اشباع نشده موسوم به چربی مفید است و به همین دلیل برای کاهش میزان کلسترول بد خون مفید است. علاوه بر آن حاوی فیبر بوده که در بهبود عملکرد روده‌ها موثر است. بنابراین مصرف مداوم بادام زمینی در کاهش خطر بروز سرطان روده تاثیر دارد.

    در عین حال کلسیم و ویتامین D موجود در بادام زمینی در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها نقش دارد که در درازمدت مانع از پوکی استخوان می‌شود. اما اگر به این خوردنی خوشمزه حساسیت دارید، واقعا از خوردن آن خودداری کنید.

    #100238
    madjd
    مدیرکل

    بادام زمینی، از نظر غنای پروتئینی، زیر گروه حبوباتی مثل، نخود، عدس و لوبیا می‌باشد و از این نظر می‌توان گفت جزو آجیل‌ها نیست.
    بادام زمینی، منبع خوب انرژی است. ۱۰۰ گرم بادام زمینی حاوی ۵۰ گرم چربی، ۱۶ گرم کربوهیدرات است.
    بادام زمینی دارای پروتئین با کیفیت عالی می‌باشد. در بین آجیل‌ها، بادام زمینی دارای بیشترین مقدار پروتئین می‌باشد. ۱۰۰ گرم بادام زمینی حاوی ۲۵ گرم پروتئین می‌باشد. پس اگر کودک شما فقط بادام زمینی یا کره بادام زمینی می‌خورد، از کمبود پروتئین در کودک نگران خود نباشید.
    بیشتر چربی‌های موجود در بادام زمینی، از نوع غیر اشباع و خوب می‌باشند.
    در ۲۸ گرم بادام زمینی، حدود ۲ گرم فیبر وجود دارد. این مقدار ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین می‌کند.
    بادام زمینی، دارای مقدار قابل توجهی ویتامین B۳ می‌باشد، ۱۱۲ میلی گرم در ۱۰۰ گرم. ویتامین B۳ باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌شود، فرایند پیری را به تعویق می‌اندازد و همچنین از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.
    برای افزایش این ویتامین توصیه شده که مردان ۱۶ میلی گرم در روز و زنان ۱۴ میلی گرم در روز بادام زمینی مصرف کنند.
    ویتامین E نیز در بادام زمینی وجود دارد. ۲۸ گرم بادام زمینی در حدود ۱۰درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تأمین می‌کند.
    بادام زمینی دارای آنتی اکسیدان نیز می‌باشد. پس سلول را از خرابی و نابودی محافظت می‌کند، سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.
    جالب است بدانید که آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی به‌‌ همان اندازه میوه‌ها می‌باشد و از سیب، چغندر و هویج، آنتی اکسیدان بیشتری دارد.
    بادام زمینی دارای فولات نیز می‌باشد. فولات از کم خونی، رنگ پریدگی و ضعف جلوگیری می‌کند.
    بادام زمینی حاوی پتاسیم می‌باشد. پتاسیم موجب تنظیم فشار خون و تنظیم ضربان قلب می‌شود و از گرفتگی عضلانی و ادم جلوگیری می‌کند.
    فسفر در بادام زمینی وجود دارد که جلوی ضعف و خستگی را می‌گیرد.

    #100239
    madjd
    مدیرکل

    اولین نشانه‌های آلرژی به بادام زمینی به صورت آبریزش بینی یا خارش پوست در قسمت‌هایی از بدن می‌باشد. نشانه‌های بعدی شامل: تهوع، استفراغ، اسهال، ناراحتی شکمی، سوزش زبان، سختی تنفس، گلودرد یا درد در دیگر نواحی بدن، افت ناگهانی فشار خون، سرگیجه و در ‌‌نهایت بیهوشی و مرگ است.

    #100250
    zghasemi
    مشارکت کننده

    ممنونم از توضیحات تکمیلی شما خصوصا قسمت علائم آلرژی به بادام زمینی

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.