آشنایی با استویا

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82894
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify] استویا گیاهی متعلق به خانواده ی آفتابگردان یا Asteraceaeمی باشد. دراول سال 1930 از این گیاه دو ماده ی steviosideو rebaudiosideاستخراج گردید. این دو ماده عوامل ایجاد کننده ی طعم شیرین این گیاه هستند. این مواد بنام گلیکوزیدها (glycosides)شناخته می شوند و حدوداً 300 بار شیرین تر از شکر معمولی هستند، اما فاقد انرژی وکربوهیدرات می باشند و این بدان معناست که هیچ تأثیری بر قند خون ندارند. کسانیکه از استویا استفاده می کنند معتقدند طعم این ماده اندکی به شیرین بیان شبیه است.
    کمیته ی مشترک سازمان بهداشت جهانی و FAOدرمورد افزودنی های غذایی (JECFA) اعلام نمود که شیرین کننده های بر پایه ی استویا بروی فشار خون یا پاسخ قند خون تأثیری ندارند ومصرف آن برای افراد دیابتی ایمن می باشد . همچنین موسسه ی CSPIیا مرکز علمی منافع عموم که یک گروه دیدبان حقوق مصرف کنندگان است ، مصرف استویا را ایمن اعلام نمود اما این موسسه خاطر نشان کرد که انجام آزمایشات بیشتر برای بررسی ایمنی شیرین کننده های بر پایه ی استویا لازم است.[/align]

    #101554
    Shafiei
    مشارکت کننده

    ممنون جالب بود

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.