آسیب جدی بافتهای کبد با مصرف «فست فود»
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت رامسر گفت: فست فود به سرعت تهیه و غذاهایی که در آن سوسیس، کالباس و پنیر پیتزا در آن استفاده می شود به بافت کبد آسیب جدی وارد می کند.
آفتابنیوز :
وی با اشاره به اینکه پیادهروی همگانی در جامعه نهادینه شود تا چربی سوزی صورت گیرد، اظهار کرد: کاهش وزن موجب جلوگیری از ۵ بیماری منتهی به مرگ در بدن، سلامتی و جلوگیری از مراجعه به پزشکان می شود که کاهش هزینه های دولت را در بردارد.
برای ترویج فرهنگ غذای سالم سفره سلامت تهیه شد و غذاهای فاقد پروتئین حیوانی که شامل سبزیجات و حبوبات می شود در آن قرار گرفت.
وی افزود: فست فود به سرعت تهیه و غذاهایی که در آن سوسیس، کالباس و پنیر پیتزا در آن استفاده می شود به بافت کبد آسیب جدی وارد می کند و خانواده ها باید با آموزش به فرزندان و تهیه غذای سالم از آسیب های جدی که موجب نفخ و ورم معده می شود جلوگیری کنند.
منبع: ایسنا