آرد و روغن‌و‌شکر‌چگونه‌بيسکويت‌مي‌شوند؟

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76193
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در مقبره يکي از فراعنه مصر، نقاشي‌اي وجود دارد که کارگري را در حال پخت نان‌هاي کوچک و متشکل از روغن، شکر و آرد نشان مي‌دهد. به نظر مي‌رسد اين نان‌هاي کوچک همان بيسکويت امروزي خودمان است که تاريخچه آن به 2500 سال قبل از ميلاد مسيح بازمي‌گردد. يوناني‌ها هم از اولين مردمي بودند که در غرب بيسکويت طبخ مي‌کردند. به‌مرور روش پخت اين نوع نان در تمام کشورها رايج شد…

    از قرن 17 به بعد مواد اوليه، طعم و رنگ‌هاي جديد به بيسکويت افزوده و از آن زمان تاکنون تنوع بيسکويت هر روز بيشتر شد، به‌طوري که رضايت هر فرد با هر سليقه‌اي را تامين مي‌کند. حتما برايتان جالب است بدانيد مصري‌هاي باستان و کارخانه‌هاي مدرن امروزي، بيسکويت را از چه موادي و چگونه توليد مي‌كرده و مي‌کنند. دکتر محمدحسين عزيزي، متخصص صنايع غذايي و عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس در اين باره به نكته‌هاي جالبي اشاره كرده‌اند.

    براي توليد بيسكويت، آرد را با 20 درصد روغن و 20 درصد شكر مخلوط و خمير حاصل از آن را پهن و نازك مي‌كنند و قالب مي‌زنند. اين خمير پخته و بعد از سردشدن، بسته‌بندي مي‌شود.
    در بيسكويت‌هاي مختلف درصد روغن، شكر يا سبوس آرد گندم کمي با هم تفاوت دارد. برخي بيسكويت‌ها از آرد گندم كامل تهيه مي‌شوند و سبوس بيشتري دارند. در برخي نيز ميزان روغن را كم و زياد مي‌كنند تا بيسكويت تردتر يا خشك‌تر شود. گاهي هم موادي مثل پودر سبزي‌ها، كنجد يا سبوس به اين خوراكي اضافه مي‌کنند تا اصطلاحا فراسودمند شوند.

    #99604
    madjd
    مدیرکل

    بیسکویت شیر ندارد؟

    #99614
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    اساسا غالب بیسکویت ها از آرد ،روغن و شکر تهیه می شوند گاهي هم مواد مختلفی مثل پودر سبزي‌ها، كنجد، سبوس یا حتی شیر به اين بیسکویت ها اضافه مي‌کنند تا افزایشی در تنوع وطعم این محصول ایجاد شود.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.