مصرف چربیهای اشباع، روغنهای هیدروژنه یا جامد، غذاهای پرچرب و سرخ کرده و شکر را توصیه نمیشود چرا که این مواد غذایی با ایجاد اسیدیته بالای محیط داخلی مفاصل، باعث درد بیشتری در مفاصل و در نتیجه التهابات آنها میشوند.در صورت امکان، حذف موارد زیر را در کاهش شدت بیماری آرتروز موثر می باشند:
• مهارکنندههای جذب کلسیم نظیر گوشت قرمز، لبنیات، تخم مرغ، الکل، قهوه، اکثر شیرینیجات و نمک اضافی
• غذاهای دارای اگزالات بالا مثل اسفناج، زغال اخته، آلوها و ریواس
• غذاهای ایجادکننده تورم مانند، تمامی چربیهای حیوانی، لبنیات، دانههای چرب، کره گیاهی