آجیل شور باعث افزایش چربی خون و فشار خون می‌شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72531
    zghasemi
    مشارکت کننده

    رنگ‌های غیرمجاز در آجیل ها می‌تواند منشاء فلزات سنگین باشد که برای کودکان در حال رشد آسیب‌های فراوانی دارد.

    مصرف طبیعی آجیل برای سلامتی افراد مفید است اما مصرف بی‌رویه آن باعث چاقی و افزایش وزن می‌شود که عوارضی را به دنبال خواهد داشت.

    اگر آجیل برحسب عادت روزانه مصرف شود به علت این که جزء منابع غنی کالری است موجب چاقی می‌شود.

    همچنین آجیل به علت شور بودن نه تنها موجب افزایش چربی خون بلکه باعث بالا رفتن فشار خون نیز می‌شود.

    همچنین اگر انواع آجیل‌ها در شرایط مناسب، نگهداری نشوند دچار کپک زدگی شده و به دنبال این کپک‌ها سموم “آفلا توکسین” و “اکراتوکسین” ایجاد می‌شود که منجر به سرطان کبد می‌شود.

    مصرف فندق‌هایی که دارای مزه نامناسب بوده و بدبو هستند برای بدن ضرر دارد.

    گرچه انواع آجیل‌ها دارای مقادیر مناسبی پروتئین در رژیم غذایی هستند اما منبع خوبی برای تامین پروتئین به حساب نمی‌آیند.

    در صورت تعادل در مصرف، آجیل‌ها از ویتامین‌های گروه E ، B و C غنی هستند.

    فیبر، کلسیم، منیزیم، مس و منگنز از دیگر خواص این ماده غذایی هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.