-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ اسفند، ۱۳۹۶ در ۰۷:۳۲ #116313nashenasمشارکت کننده
آجیل بخورید تا به سرطان مبتلا نشوید
آجیل خوردن در عید رواج زیادی پیدا می کند. در اینجا به خواص خوردن آجیل و تاثیر آنها بر پیشگیری از سرطان اشاره می شود.
آجیل و پیشگیری از بروز سرطان
یک مطالعه جدید انجام شده توسط محققان مرکز سرطانشناسی دانشگاه ییل Yale نشان داد که بیماران مبتلا به سرطان کولون یا سرطان روده که به طور مرتب آجیل مصرف میکنند، خطر عود سرطان در آنها کاهش مییابد.این مطالعات همچنین نشان داد که مصرف آجیل میتواند از طریق کاهش چربی به سلامت افراد کمک کند و خطر مرگ زودرس را کاهش دهد.
چارلز فوکس، مدیر مرکز سرطان ییل و همکارانش در این مطالعه که شامل بیش از 800 بیمار مبتلا به سرطان کولون بود، دریافتند بیمارانی که آجیل مصرف میکنند، خطر مرگ زودرس کمتری نسبت به همتایانشان دارند که آجیل نمیخورند.
فوکس و همکارانش در مطالعه خود نوشتند: ارتباط میزان مصرف کلی آجیل با نتایج بهبود در سایر عوامل شناخته شده یا مشکوک به عود بیماری و مرگ ناشی از سرطان شناخته شده است.
یافتههای این تحقیق نشان میدهد که بیماران مبتلا به سرطان روده میتوانند از مصرف بادامزمینی و مغزهای درختی مانند بادام، گردو و گردوی آمریکایی بهره ببرند. همچنین افراد کاملا سالم باید آجیل را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.
مطالعهای در سال 2015 نشان داد که مصرف روزانه 42 گرم بادام با بهبود سطح لیپوپروتئینهای کمچگالی و کلسترول کلی در افراد میانسال که اضافه وزن داشتند و سطح کلسترول بد در بدن آنها بالا بود، مرتبط است.
محققان همچنین دریافتند کسانی که میخواهند تورم ناخوشایند شکم را کاهش دهند یا از بین ببرند، مصرف آجیل، کاهش چربی دور کمر و پا را به همراه دارد.
مصرف آجیل در بارداری
برای زنان، مصرف آجیل در دوران بارداری ممکن است خطر ابتلا به آلرژی را در کودک کاهش دهد. محققان در مطالعهای که بیش از 8200 کودک را شامل میشد، دریافتند کودکانی که مادران آنها حداقل پنج بار در هفته بادامزمینی و آجیل میخورند، کمترین خطر ابتلا به آلرژی را دارند.
سرطان پروستات دومین سرطان کشنده در میان مردان آمریکایی است. آمار مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهای ایالات متحده آمریکا نشان میدهد که در سال 2014، در ایالات متحده آمریکا بیش از 28 هزار و 300 مرد بر اثر سرطان پروستات کشته شدهاند.
افرادی که آجیل مصرف میکنند، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانی را کاهش میدهند.خوردن روزانه 20 گرم آجیل، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی تا 30 درصد، خطر ابتلا به سرطان را به میزان 15 درصد و مرگ زودهنگام را 22 درصد کاهش میدهد.
با توجه به اینکه به ایام نوروز نزدیک هستیم مصرف آجیل بیشتر از قبل خواهد شد. آجیل های مختلف فواید زیادی برای سلامت دارند، اما باید توجه داشته باشید که مصرف زیاد آجیل ها برای بدن ضرر دارد. آجیل ها کالی زیادی دارند که این مسئله مشکل ساز است. نکته دیگر در مورد مصرف اجیل ها این است که توصیه اکید کارشناسان تغذیه و پزشکان مصرف آجیل به شکل خام می باشد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.