اشخاص مبتلا به سرطان که مرحله شیمیدرمانی را انجام می دهند، با بعضی از مسائل تغذیهای روبرو میشوند که باید هم مریض و هم کسانی که از او مراقبت می کنند برای از بین بردن این مشکلات این توصیه های تغذیهای را بدانند
متاسفانه، افرادی که شیمیدرمانی میشوند تا اندازهای از بیاشتهایی و حالت تهوع رنج میبرند. بههمین دلیل هم باید غذاهای خوشمزه و زودهضمی را برای این افراد تهیه کرد و به بهانه دیدوبازدیدهای نوروزی، تهیه یک غذای سالم و خوشمزه را برای این بیماران عزیز، پشت گوش نینداخت. مثلا غذای نرم و گرمی مانند حلیم اگر با کمی عسل مخلوط شود، میتواند یک غذای خوشمزه، زودهضم و مغذی برای افراد مبتلا به سرطان باشد.
آبمیوههای طبیعی و غلیظ نیز میتوانند بهترین نوشیدنی در ایام تعطیل، مسافرتها و تمام طول سال برای بیمارانی که شیمیدرمانی میشوند، باشند؛ البته به شرطی که بیماری دیابت نداشته باشد. بهترین انواع آبمیوه برای این عزیزان، آبمیوههایی است که از میوههایی با رنگهای تیره قرمز و نارنجی تهیه شدهاند؛ بهطور مثال، آبمیوههایی مانند انار، انگور سیاه، هویج، پرتقال قرمز یا آلوی سیاه که سرشار از انواع آنتیاکسیدانها هستند، برای افراد مبتلا به سرطان بسیار مناسبند و مصرف آنها میتواند تاحدی باعث افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن این بیماران شود. از طرف دیگر، هم شیمیدرمانی باعث کاهش اشتهای این افراد میشود و هم خود سرطان میتواند کاهش وزن را برای آنها در پی داشته باشد، بنابراین مصرف غذاهای کمحجم و پرکالری مانند آبمیوهها یا دوغ کفیر که باعث تحریک اشتها میشود، باید در برنامه غذاییشان جای داشته باشد.