آب ماست یا پنیر، نوشابه شفابخش

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80065
    Shafiei
    مشارکت کننده

    آب پنير مايعی است که در هنگام توليد پنير بعدازکواگوله (منعقد) شدن از لخته خارج می‌شود. در يونان قديم از آب پنير به عنوان نوشابه شفابخش استفاده می‌کردند. آب پنير سرشار از پروتئين‌های محلول در آب، لاکتوز، چربی و ويتامين می‌باشد. که برای تغذيه انسان حائز اهميت است.
    بعضي‌ها مزه آب پنير يا آب ماست را دوست ندارند، در حالي كه ديگران آن را خيلي دوست دارند. آب پنير يا آب ماست مايعي است كه هنگام تهيه ماست يا پنير از شير جوشيده و غليظ شده تشكيل مي‌شود و روي سطح ماست يا پنير قرار مي‌گيرد. در حالي كه اغلب پروتئين به پنير يا ماست منتقل مي‌شود، مواد حياتي مهي نيز در آب آن جمع مي‌گردد.آب ماست یا پنیر از يبوست جلوگيري مي‌كند. منبع پروتئين خوبي براي مشكلات كليوي است و سلول‌هاي ايمني بدن را فعال مي‌كند.»
    با توجه به اينكه آب ماست یا پنیر مقدار كمي چربي و پروتئين دارد ولي داراي مقادير زيادي مواد معدني خصوصا كلسيم مي‌باشد و ويتامين‌هاي محلول در آب آن مثل ويتامين 2B و 6B نيز بيشتر است، بنابراين به فردي كه بايد چربي و پروتئين كمي مصرف كند و در مقابل به مواد معدني و ويتامين نياز دارد، توصيه مي‌شود آب ماست یا پنیر بيشتري مصرف كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.