آب سبزي‌ها و سیدم پنهام

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77367
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    هريک فنجان آب انواع سبزي‌ها مانند آب گوجه‌فرنگي يا آب سبزي‌هاي ترکيبي که بيشتر براي پخت سوپ، استفاده مي‌شود هم حاوي 500-450 ميلي‌گرم سديم است. به همين دليل توصيه مي‌شود تا مي‌توانيد از سبزي‌هاي تازه براي پخت غذا استفاده كنيد و اگر مجبور به خريد اين محصولات هستيد، برندهايي را که سديم کمتري دارند، انتخاب کنيد.
    منبع:webMD

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.