-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ مرداد، ۱۳۹۱ در ۰۸:۲۹ #73785zahra jamshidiمشارکت کننده
آب آشاميدني در برگيرنده املاح و عناصر ضروري براي بدن است و کمبود پارهاي از آنها در آب، اختلالهايي را به وجود ميآورد كه در بسياري موارد منجر به بروز برخي بيماريها ميشود…
بهطور کلي ميتوان آب را به 2 گروه تقسيم کرد؛ آب سنگين و آب سبک. آب سنگين آبي است که به دليل وجود کلسيم و منيزيم در آب سختي آن بالاست. از آنجا که اين عناصر نقش مهمي در پيشگيري از بيماريهاي قلبي- عروقي، پرفشاري، فشارخون و آرتروز ايفا ميکنند، سازمان بهداشت جهاني سختي آب را از لحاظ استاندارد بالا برده است. در مناطقي که ميزان سختي آب از حد استاندارد بيشتر است، ارتباط مستقيم بين سختي آب و بروز سنگهاي کليوي و مثانه وجود دارد در نتيجه در مناطقي که آب املاح زياد دارد، مردم بايد از دستگاه تصفيه آب استفاده کنند تا مقدار سختي آن کاهش يابد. البته وجود برخي از املاح در آب براي بدن ضروري است. به عنوان مثال نبود يد و فلوئور و ارتباط آنها با گواتر آندميک و پوسيدگي دندانها به ترتيب بيانکننده اهميت وجود برخي املاح در آب است. علاوه بر فلوئور که مهمترين عنصر موجود در آب است، عناصر ديگري نيز در آب وجود دارد و باعث سختي آن ميشود اما همين سختي املاح نقش مهمي در پيشگيري از ابتلا به بيماريها دارد. تحقيقات نشان ميدهد كه وجود عناصري مثل کلسيم و منيزيم که در کاهش بيماريهاي مزمن مثل پرفشاري، بيماريهاي قلبي-عروقي و همچنين آرتروز نقش بسيار مهمي دارند و زدودن آن از آب براي بدن انسان خطرناك است. درکل وجود املاحي نظير فلوئور، کلسيم و منيزيم، سديم، روي، سلنيوم، منگنز و مقداري فسفر، يد و… در آب در پيشگيري از بروز بسياري از بيماريها موثر است. آب تهران از آنجا كه از سدهاي كرج، لار و لتيان تامين ميشود از كيفيت بسيار بالايي برخورد است. کيفيت آب خروجي تصفيهخانهها براساس آخرين استانداردهاي بينالمللي است و در تمام ايام سال مورد آزمايش و بررسي قرار ميگيرد. در حال حاضر براي ضدعفوني آب تهران از كلر استفاده ميشود که علاوه بر گندزدا بودن آن از ورود آلودگي ثانويه نيز جلوگيري ميکند و بوي آن نشان از سلامت و بهداشت دارد. درنتيجه براي مصرف آب آشاميدني نيازي به تصفيه خانگي نيست.
۳۱ مرداد، ۱۳۹۱ در ۰۶:۳۳ #98474a.babazadehمشارکت کنندهبسیاری از افراد این عقیده را دارند که به دلیل پوسیدگی لوله ها و شیوه سنتی آب و فاضلاب تهران آب لوله کشی شهری با فاضلاب ترکیب می شود و حتی سفره های آب زیر زمینی نیز آلوده هستند. شاید املاح مشکل زا نباشد اما سایر آلودگی ها چطور؟
۲ شهریور، ۱۳۹۱ در ۰۰:۴۵ #98477zahra jamshidiمشارکت کنندهدر مورد سایر آلودگی ها با شما موافقم
۱۵ شهریور، ۱۳۹۱ در ۰۶:۴۵ #98488s.samadiمشارکت کنندهپس با توجه به این آلودگی هایی که بالاخره در اثر لوله کشییا سایر موارد وارد آب می شه باز هم استفاده از دستگاه تصفیه توصیه نمی شه؟
۱۵ شهریور، ۱۳۹۱ در ۰۸:۵۵ #98489zahra jamshidiمشارکت کنندهچرا نشه .
به نظر من که گزینه خوبیه.
در ضمن گویا برخی یخچال های مدرن نیز سیستم تصفیه آب را دارتد.. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.