-
نویسندهنوشتهها
-
۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۴:۰۷ #76852madjdمدیرکل
خبری خوش برای همه دوستداران آبنبات! خوردن بیش از اندازه آبنبات نه باعث چاقی میشود، نه منجر به مرگ میشود و نه اصلا هیچ اثر منفی دارد. از این به بعد میتوانید همچون کودکان 8 ساله در تعطیلات عید آبنبات بخورید، و هیچ ترس یا نگرانی از عواقب آن به دل راه ندهید.
فراوانی مصرف آبنبات با چاقی، افزایش وزن، افزایش دور کمر، فشار خون، چربی خوب (HDL) و چربی (LDL) بد خون، کلسترول، تریگلیسیرید و یا مقاومت در برابر انسولین هیچ ارتباطی ندارد.
افزایش مصرف آبنبات در میان بزرگسالان آمریکایی علیرغم تفاوتهای رژیم غذایی، ارتباطی با میزان چاقی و یا عوامل خطر بیماریهای قلبی-عروقی ندارد.۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۴:۰۷ #100367madjdمدیرکلبه نظر میرسد که همزمان با حمایت از صنعت قنادی و مشتریان، NCA جدیدا به حمایت مالی مطالعات علمی (شاید سطحی) میپردازد که نشان میدهد خوردن هر میزان آبنبات که دلتان میخواهد چقدر خوب است، و هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکند. با این وجود، مطالعات دیگری هستند که با ارزیابیها و نتایج این مطالعه مخالف هستند. بنابراین حرف چه کسی را باید باور کرد؟ آیا مجله New England Journal of Medicine درست میگوید؛ یا حق با لورا شوموف، رئیس امور علمی و قانونگذاری NCA است؟ وی اخیرا در کنفرانس مطبوعاتی گفته است: «در زندگی جای کوچکی برای چیزهای خوشایند مانند آبنبات وجود دارد».
خوردن آبنبات میتواند اثر مثبتی روی خلق و خو و خرسندی شما داشته باشد؛ و همانطور که تحقیق اخیر نشان میدهد، کمترین تاثیر را روی رژیم غذایی و خطرات سلامتی دارد.۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۴:۰۸ #100368madjdمدیرکلپول چه کارها که نمیکند
۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۵:۳۸ #100369ناشناسمیهمانسلام دکترجان من شبها خیلی مشکل دارم همیشه تا شب رعایت میکنم ولی خوابم خیلی بده پیاده روی 1ساعته و دوش گرفتن هم امتحان کردم ولی متاسفانه نشود وقتی بیدار باشم گرسنم میشه و وسوسه میشم که غذا بخورم با کوچکترین صدا بیدار میشم و دیگه نمیتونم بخوابم لطفا راهنماییم کنید
[hr]
راستی یادم رفت در مورد ابنبات بگم خوش به حال اونایی که دوست دارن من که اصلا دوست ندارم۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۱۱ #100372zghasemiمشارکت کنندهداشتن نظم غذایی و دریافت وعده های غذایی در ساعات مقرر، باعث می شود بدنمان در واقع مثل ساعت آلارم دار تبدیل شود و در زمان های خاص احساس گرسنگی کنند..اما اگر رژیمتان را کاملا اجرا می کنید با افزودن 2 میوه بیشتر به رژیم و سبزیجاتی مانند هویج، خیار (کاهش دهنده اشتهای طبیعی) و کاهو و .. می توانید احساس سیری لازم را برطرف نمایید
۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۸ #100376madjdمدیرکلنسترن جان
شما حتما باید به خوابتون نظم بدید تا در کاهش وزن موفق باشید.
خوردن شبانه باید تعطیل شود.
میتوانید برای آخرین میان وعده یک لیوان شیر موز(بدون شکر) میل کنید.۲ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۰:۱۶ #100389هانیهمشارکت کنندهای بابا من که یه مدت داشتم رو میاوردم به اب نبات جای وقتایی که هوس شیرینی میکردمو میگرفت!! خانم جمشیدی گفتن نه نباید بخوری! حالا خوب که ما ترک کردیم میگن بخورید اشکالی نداره!!!!!
۱۶ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۲:۲۶ #100597zghasemiمشارکت کنندهI9112839 انگار مطلب دکتر مجد رو با دقت نخوندین هااا….اینا همه تبلیغات تجاری است و از نظر علمی و همیشه تایید شده نیست…برخی کارخانه ها پول می دهند تا گروه خاصی مطالعه ای انجام دهند که جنبه حمایتی از محصولاتشان داشته باشه…وگرنه که شما همچنان آبنبات نباید میل کنید
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.