همبرگر گیاهی
مواد لازم:
بلغور گندم: 1 لیوان
سویا ریز: 1.5لیوان
گوجه: 1عدد
آرد لپه یا نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر(مخصوصا ریحان بنفش ): کمی
نمک و فلفل و آویشن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گندم و سویا را سه مرتبه چرخ کرده، سپس گوجه و پیاز را چرخ می کنیم. پس از آن آرد لپه، سبزیجات معطر و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا کاملاً با هم مخلوط شود. این مقدار 10 الی 12 عدد همبرگر می دهد که قبل از استفاده داخل فریزر قرار می دهیم تا مایه سفت شود.
• در موقع سرخ کردن اجازه می دهیم یک طرف آن کاملاً پخته شود، بعد طرف دیگر را سرخ می کنیم تا مایه از هم جدا نشود.