گوشت قرمز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77462
    s.samadi
    مشارکت کننده

    اسید آمینه لئوسین که در گوشت قرمز و ماهی به مقدار فراوان یافت می‌شود، چربی‌سوز مؤثری به شمار آمده و در کاهش وزن یا کنترل آن مفید است.
    محققان معتقدند، افراد مبتلا به اضافه وزن در صورتی‌که در یکی از وعده‌های غذایی روزانه گوشت قرمز مصرف کنند، با پیروی از الگو‌های غذایی حاوی 1700 کالری در روز، در طولانی‌مدت، به وزن ایده‌آل دست پیدا می‌کنند.
    کاهش وزن با کوچک‌تر شدن حجم سلول‌های چربی و افزایش حجم سلول‌های ماهیچه از خواص اسیدآمینه موجود در گوشت قرمز است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.