پژوهشگران علوم پزشکی دانشكده بهداشت دانشگاه هاروارد می گویند نتایج بررسی های صورت گرفته نشان داد که افزایش میزان مصرف گوشت به مقدار یک و نیم برابر مقدار مصرف فعلی افراد طي يك دوره چهار ساله منجر به افزایش خطر ابتلا به ” ديابت نوع ۲ ” به مقدار ۴۸ درصد مي گردد.
محققین در این تحقیق ۲۶ هزار و ۳۵۷ مرد و ۴۸ هزار و ۷۰۹ زن را در فاصله زماني ميان سال هاي ۱۹۸۶ و ۲۰۰۶ ميلادي مورد مطالعه قرار دادند.نتايج اين مطالعه نشان داد که خطر ابتلا به ” ديابت نوع ۲ ” در افرادي كه به اندازه نصف ميزان گوشتي كه در روز مصرف مي كنند به مصرف روزانه گوشت خود اضافه مي كنند، طي يك دوره چهار ساله ۴۸ درصد افزايش مي يابد.