گوشت قرمز و جایگزین های این نوع گوشت ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94809
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مصرف گوشت قرمز می تواند برای سلامتی بدن ما بسیار مضر و خطرناک باشد توصیه می کنیم به دنبال جایگزین های مناسب برای آن باشید بهتر است با انواع آن ها آشنا شوید

    خوردن گوشت قرمز زیاد می تواند برای قلب و سلامت عمومی مضر باشد. گوشت قرمز میزان زیادی چربی های اشباع شده و کلسترول دارد.

    انجمن قلب آمریکا پیشنهاد می کند:

    • به جای گوشت قرمز، مرغ بدون پوست، بوقلمون، ماهی و یا لوبیا بخورید.

    • اگر واقعا خوردن گوشت قرمز را دوست دارید، مراقب میزان گوشتی که می خورید، باشید.

    • سعی کنید همیشه تکه های کوچکتری از غذا را بخورید. در مورد گوشت قرمز نیز بهتر است این تکه ها از اندازه ای که همیشه می خورید نیز کوچکتر باشد.

    • برش های باریکتری از گوشت قرمز را انتخاب کنید. هنگام خرید توجه کنید که گوشت راسته و یا بدون استخوان بخرید.

    • قبل از پختن گوشت، چربی هایی را که دیده می شود، ببرید و جدا کنید. پس از پخته شدن نیز چربی هایی را که بصورت مایع درآمده اند، دور بریزید.

    • راه های سالم تر طبخ گوشت، پختن خورشت (با شعله کم و به مدت طولانی)، سرخ کردن و کباب کردن آن است.

    مدیسن نت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.