-
نویسندهنوشتهها
-
۶ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۲:۴۵ #77350zghasemiمشارکت کننده
محققان آمریکایی دریافتند خوردن دو قطعه گوشت قرمز فرآوری شده، یک هاتداگ یا یک وعده فستفود به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش میدهد.
بر اساس این تحقیقات، خوردن روزانه 50 گرم گوشت قرمز فرآوری شده تا میزان 51 درصد ریسک ابتلا به دیابت را افزایش میدهد در حالیکه این مقدار با استفاده از گوشت قرمز فرآوری نشده به 19 درصد کاهش مییابد. با این حال، این ریسک با جایگزین کردن آجیل، گوشت سفید، لبنیات کم چربی و پروتئینهای گیاهی به جای گوشت قرمز بیشتر کاهش مییابد.
این تحقیق که بزرگترین تحقیق در نوع خود است توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد انجام و در مجله تغذیه آمریکا منتشر شد.
فرانک هو، مولف ارشد این تحقیق گفت: «نتایج به دست آمده از این مطالعه به وضوح به سیر صعودی اپیدمی دیابت نوع دو و مصرف رو به افزایش گوشت قرمز در سطح جهان اشاره دارد.» وی افزود: «در این میان، خبر خوب این است که میتوان این قبیل مولفههای غذایی که سبب افزایش خطر ابتلا به این بیماری میشوند را با جایگزینکردن پروتئینهای سالمتر خنثی کرد.»
دادههای این تحقیق طی 14 تا 28 سال و از مطالعه و بررسی جواب پرسشنامههایی به دست آمده است که توسط بیش از 204 هزار پرستار و متخصص بهداشت در آمریکا تکمیل شدهاند.
محققان با افزودن یک فراتحلیل، که دادههای به دست آمده از چند مطالعه دیگر روی بیش از 442 هزار نفر شرکتکننده را شامل میشود نتایج را بهروز کردهاند.
در سراسر جهان، 350 میلیون بزرگسال به این بیماری مبتلا هستند و طبق گزارش مراکز کنترل و پیشگیری بیماری در آمریکا، 11 درصد از افراد بالای 20 سال (یعنی 6/25 میلیون نفر) در این کشور به دیابت نوع دو دچار هستند.
دیابت نوع دو، بیماری مزمنی است که باعث بالارفتن قندخون میشود و چاقی، کمتحرکی و رژیم ناسالم غذایی از دلایل ابتلا به آن هستند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.