بر طبق نتایج یک مطالعه جدید، مصرف گوجه فرنگی احتمال بروز سکته مغزی را کاهش میدهد.
پژوهشگران فنلاندی سطح لیکوپن، آلفا و بتا کاروتن، ویتامین E و A خون بیش از 1000 مرد 46 تا 65 ساله را مورد بررسی قرار داده و طی 12 سال آنها را پیگیری کردند.
پژوهشگران این مطالعه گزارش کردند افراد دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان لیکوپن شانس کمتری برای ابتلا به سکته مغزی دارند.
لیکوپن یک ماده شیمیایی است که علت رنگ مایل به قرمز گوجه فرنگی، فلفل قرمز و هندوانه می باشد. در مورد اغلب افراد منبع اصلی لیکوپن در رژیم غذایی روزانه، گوجه فرنگی و محصولات غذایی حاوی گوجه فرنگی است.
Neurology, 2012