گوجه‌ فرنگی‌های ارگانیک ویتامین C بیشتری دارند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83209
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    محققان برزیلی اظهار داشتند: محصولات گوجه‌ فرنگی که به صورت ارگانیک کشت و تولید می‌شوند، از میزان ویتامین C و لیکوپن بیشتری برخوردارند.
    این محققان برزیلی در بررسی‌های خود دریافتند: گوجه‌ فرنگی‌هایی که به روش ارگانیک کشت می‌شوند، نسبت به گوجه‌ فرنگی‌هایی که با روش‌های سنتی کشاورزی تولید می‌شوند حاوی میزان بیشتری از ویتامین C و لیکوپن هستند.
    گوجه‌های فرنگی که به روش ارگانیک کشت می‌شوند، از میزان بیشتری از این مواد برخوردارند اما 40 درصد کوچکتر از گوجه‌هایی هستند که به روش کشت سنتی تولید می‌شوند.
    از آنجایی‌ که این نوع محصولات کشاورزی که به صورت ارگانیک رشد می‌یابند، تحت شرایط فشار بیشتری هستند، موجب می‌شود تا به این شرایط واکنش نشان دهند و به تولید بیشتر ویتامین C و لیکوپن منجر شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.