گلابی، قهرمان دفع سموم

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76928
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    گلابی یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌هاست که مثل خواهرش سیب تو چند رنگ، چند طعم و اندازه‌های مختلف وارد بازار باشه. گلابی‌های درشت و آبدار شیرین و کمی بی‌مزه، گلابی‌های ترش و شیرین سبز و زرد، گلابی‌های شیرین ریزه میزه … همه‌شون از خانواده بزرگ میوه‌ای هستن که بهترین تقویت‌کننده بدن محسوب می‌شه.
    گلابی انرژی‌زاست و برای کسایی که ضعف قوای جسمی دارن، نقش یه مکمل نیروبخش رو بازی می‌کنه. این نقش وقتی جدی و پر رنگ می‌شه که گلابی رو به مریضی برسونیم که داره دوران نقاهتش رو می‌گذرونه. پس علی‌الحساب یادتون باشه برای عیادت بیماران به جای گل و شیرینی گلابی ببرید.
    خاصیت مهم و خوب دیگه گلابی، اثریه که روی سموم بدن می‌ذاره و باعث دفع اونا می‌شه. پس اگه بعد از خوردن گلابی دفعات مراجعه‌تون به دستشویی زیاد شد، تعجب نکنید.
    خوردن گلابی ترشح بزاق رو زیاد می‌کنه که همین باعث هضم بهتر غذا و رفع تشنگی می‌شه.
    اوره، کلسترول، قند و فشار خون بالا رو با خیال راحت به دست گلابی بسپارید تا براتون از بین ببره. گلابی هر میزان اوره رو توی خودش حل و از بدن دفع می‌کنه.
    گلابی به غیر از اینکه کلسیم داره، ماده‌ای رو در خودش داره که باعث جذب بیشتر کلسیم موجود در لبنیات و غذاهای دیگه می‌شه. بنابراین می‌تونیم به عنوان میوه‌ای که از پوکی استخوان پیشگیری می‌کنه روش حساب کنیم.
    گلابی مثل همه میوه‌ها ویتامین C و آنتی‌اکسیدانی داره که از سرطان پیشگیری و سیستم ایمنی بدن رو تقویت می‌کنه.

    #100486
    s.samadi
    مشارکت کننده

    تو فصل های سرد سال که گلابی نیست می تونیم از کمپوت یا برگه ها برای دفع سموم استفاده کنیم؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.