محققان امید دارند گریپ فروت بتواند دیابت را درمان کند. نارنجینین (naringenin ) آنتی اکسیدانی است که از طعم تلخ گریپ فروت و برخی انواع مرکبات مشتق میشود.
محققان امید دارند این آنتی اکسیدان بتواند کبد را به تجزیه چربیها و افزایش تحمل انسولین (فرآیندی که به طور طبیعی در مدت زمان طولانی روزه داری انجام می گردد) وا دارد.
گروهی از محققان بیمارستان عمومی ماساچوست گزارش دادند نارنجینین، یک خانواده از پروتئینهای کوچک (موسوم به دریافت کننده های سلول) را فعال میکند و موجب میگردد کبد اسیدهای چرب را تجزیه نماید. در واقع به نظر میرسد این ترکیبات مشابه برخی داروها مثل Fenofibrate (پایین آورنده چربی) و Rosiglitazone (ضد دیابت) عمل مینمایند و مزایای هر دو دارو را دارند.
به گزارش ایانا و به نقل از ساینس دیلی (Science Daily )، محققان میگویند این مکمل غذایی میتواند در درمان دیابت نوع 2 و سندروم سوخت و ساز به کار رود.
کبد، اندام اصلی بدن برای تنظیم کربوهیدرات و چربی خون است. پس از صرف غذا، قند خون بالا میرود و کبد اسیدهای چرب را برای مدت طولانی ذخیره میکند. در موقع روزهداری، این فرآیند عکس میشود. اسیدهای چرب از سلولهای چربی آزاد و تجزیه میشوند.
طعم تلخ گریپ فروت به سبب وجود فلاونوئید نارنجین (naringin) است که پس از تجزیه در روده به نارنجینین تبدیل میشود.تحقیقات اولیه از خواص کاهنده کلسترول آن خبر میدهند.