گردو نه تنها خوشمزه است بلكه برای سلامت قلب و پوست بسیار مفید و پرفایده است.
گردو یكی از منابع مهم پروتئین گیاهی و منبع سرشار از چربی های امگا ۳ و اسید آلفا لینولئیك است كه تاثیر مفید هر دو در عملكرد مناسب عروق شناخته شده هستند. گردو هم چنین حاوی خواص آنتی اكسیدانی قوی برای پیشگیری از سرطان است. چربی های اشباع نشده تك زنجیره ای موجود در گردو برای مقابله با كلسترول بد خون و كاهش آن در بدن و نیز برای كاهش لیپو پروتئین كه عامل تصلب شرایین است، بسیار سودمند می باشد.
گردو در عین حال حاوی نوعی اسید آمینه به نام ال آرمبینین است كه به جریان بهتر خون در عروق كمك می كند.
كارشناسان تغذیه می گویند گردو غذای مغز است و نقش مهمی در بهبود عملكرد سلولهای مغزی ایفا می كند تا جایی كه حتی شما را به مرور زمان و با مصرف روزانه باهوش تر می كند!
ملاتونین یكی دیگر از مواد مفید موجود در گردو است كه به بهبود خواب كمك می كند و بنابراین در كاهش بی خوابی و رفع سایر اختلالات خواب موثر است.