گردو حاوی ترکیبی از آنتی اکسیدان های با کیفیت بالاست و نسبت به سایر مغزها در رتبه بالاتری قرار دارد. مغزها حاوی ویتامین ها و املاح، فیبر، پروتئین با کیفیت بالا و آنتی اکسیدان هستند و حتی می تواندد جایگزین گوشت شوند و مصرف مقادیر حتی کم ان می تواند خطر بیماری های قلبی، برخی انواع سرطان ، سنگ کیسه صفرا دیابت نوع 2 و … را کاهش دهد.
حرارت در حین بو دادن مغزها می تواند سبب تخریب و افت میزان آنتی اکسیدان آنها شود اما گردو معمولا به صورت خام مصرف می شود .
البته فراموش نکنید که مغزها و گردو چگالی کالری بالایی دارند بنابراین اگر قصد کاهش وزن دارید باید میزان مصرف خود را با توجه به کالری مورد نیاز در روز محاسبه نمایید
Story Source:
The above story is reprinted (with editorial adaptations by ScienceDaily staff) from materials provided by American Chemical Society, via EurekAlert!, a service of AAAS.