برگ و پوست گردو مقوی و تصفیه کننده خون است و خوردن گردو از ایجاد سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری میکند.
مغز گردو دارای پروتئین، قند، آب، ویتامین، املاح معدنی و همچنین مواد چربی است. مقدار فسفر موجود در گردو با مقدار موجود در گوشت ماهی و برنج و حتی تخممرغ برابری میکند.
15 تا 20 گرم برگ گردو را به مدت ده دقیقه در یک لیتر آب جوش دم کنید و سه فنجان در روز از این دم کرده را بنوشید.
برگ گردو برای مداوای سرمازدگی و بیماری های پوستی تجویز میشود و میتوان از جوشانده برگ یا پوست سبز گردو برای درمان ورم لثه و لوزه، درمان کم خونی و رفع ضعف بدنی استفاده کرد. دم کرده برگ درخت گردو برای درمان ورم مفاصل هم مفید است.
وی خاطر نشان کرد گردو درمان کننده بیماریهای ریوی و همچنین مسکن دل پیچه است.
گردو ملین بوده و آپاندیس را تقویت میکند.
اگر گردو را با انجیر و موز بخورید مقوی حواس و مغز است و مالیدن پوست تازه گردو به دندان و لثه، آنها را تقویت میکند.
به هیچ وجه نباید در خوردن گردو افراط شود؛ نباید بیشتر از پنج عدد گردو در روز مصرف شود. زیرا برای سلامتی زیان آور است و در ضمن لثه ها و زبان و گلو را می آزارد.
کسانی که ناراحتی معده و کبد دارند؛ نباید گردو بخورند. افراد چاق نیز باید از خوردن آن پرهیز کنند. خوابیدن در زیر درخت گردو به علت صدور فراوان گاز کربنیک در شب هم خطرناک است.