گراتن بادمجان طلایی برای دیابتی ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87168
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    یک غذای فوق العاده مفید برای بیماران دیابتی را آموزش می دهیم. این غذا سرشار از سس های سالم، نان خرد شده و پنیر موتزارلا است که این رسپی را یاد می گیریم

    مواد لازم برای سس سبزیجات سرخ شده:
    ۱ قاشق چایخوری روغن
    ۱ فنجان سبزیجات ترکیبی خرد شده (کلم بروکلی، مارچوبه، کدو سبز، فلفل دلمه)
    نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن

    سایر مواد لازم:
    ۱ قاشق چایخوری روغن
    ۲ قاشق چایخوری سیر خرد شده
    ۲ عدد بادنجان بزرگ (به تکه های نازک بریده بشن)
    یک چهارم قاشق چایخوری روغن برای چرب کردن
    ۱ فنجان سس پیتزا
    ۱ فنجان سس سفید کم کالری
    یک چهارم فنجان خرده نان گندم
    نصف فنجان پنیر موتزارلا رنده شده

    طرز تهیه:

    -روغن رو در یه ماهیتابه گرم کرده و سبزیجات، نمک و فلفل رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنین، حرارت باید متوسط باشه. چند دقیقه زمان بدین و دائم هم بزنین. در حالی که دارن سرخ میشن کمی آب روش بپاشین. و بعد بذارینش کنار.

    -حالا روغن رو در یه ماهیتابه داغ کرده و تکه های بادنجان رو داخلش بریزین و تا زمانی که رنگشون به قهوه ای روشن تغییر پیدا کنه و ترد بشن سرخشون کنین.

    -یه سینی پخت مخصوص فر برداشته و با روغن چربش کنین، نصف بادنجان ها رو داخلش بچینین تا یه لایه درست بشه.

    -سس پیتزا رو روی بادنجان ها پخش کنین.

    -سس سبزیجات رو که در مرحله قبل درست کردین روی سس پیتزا ریخته و پخشش کنین تا یه لایه دیگه تشکیل بشه.

    -باقی مانده تکه های بادنجان رو روی سس سبزیجات بچینین.

    -سس سفید رو هم اضافه کرده و به طور برابر روی لایه قبل پخش کنین.

    -خرده های نان به همراه پنیر رو روی این لایه بپاشین و به طور برابر پخش کنین.

    -دمای فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کرده و گراتن رو داخلش بذارین و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بهش زمان بدین. (تا زمانی که پنیر ذوب بشه)
    داغ سرو کنین.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.