کیک و شیر عصرانه سالمی است؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77372
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به‌طورکلي مصرف ميان‌وعده‌هايي مانند عصرانه به شرايط جسمي و نوع زندگي فرد بستگي دارد. کودکان، ‌نوجوانان و ورزشکاران بايد حتما ميان‌وعده را در برنامه غذايي خود داشته باشند. نوشيدن شير، عادت بسيار خوبي است اما مصرف روزانه کيک‌هاي آماده که سرشار از چربي ترانس و شکر هستند، کار درستي نيست چون معمولا کيک‌ها، بيسکويت‌ها و کلوچه‌ها با روغن جامد تهيه مي‌شوند. از آنجا که ايزومر ترانس روغن‌هاي جامد موجود در کشور بالاست، نمي‌توان مصرف روزانه کيک، بيسکويت يا کلوچه را چندان براي سلامت بدن مفيد دانست. البته مي‌توان اين خوراکي‌ها را يکي، دو بار در برنامه هفتگي قرار داد.
    انواع ميوه‌ها، آبميوه‌هاي طبيعي، شير و ماست کم‌چرب، مغزهاي خام، سبزي‌ها و صيفي‌‌جات نيز مي‌توانند ميان‌وعده‌هاي مناسبي باشند. در صورت نداشتن اضافه‌وزن، گاهي هم مي‌توانيد خرما، نان سبوس‌دار با پنير و سبزي يا نان و پنير و گوجه و خيار به عنوان عصرانه بخوريد. ذرت کبابي (يا همان بلال) هم مي‌تواند عصرانه خوبي براي شما باشد. سبک بودن ميان‌وعده‌ها و محدود شدن آنها به يکي دو عدد ميوه، يک ليوان شير يا چاي، ب لزومي بر ايجاد فاصله زماني مناسب بين ميان وعده بعدازظهر (عصرانه) تا شام نمي‌شود. باتوجه به بلند بودن روزهاي تابستان و فاصله زيادي که بين ناهار و شام وجود دارد، افراد بالغ هم مي‌توانند خوراکي‌هايي مانند انواع ميوه يا لبنيات را در وعده عصرانه خود داشته باشند. در نهايت حواستان باشد که کالري دريافتي‌تان از ميان‌وعده‌ها بيشتر از 10 درصد نياز روزانه‌تان نباشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.