کیلکا، استخوان ساز است

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75360
    s.farzi
    مشارکت کننده

    کلسیم بیشتری که در ماهی های کیلکا وجود دارد که موجب تعادل اسید و باز، انعقاد خون و استخوان سازی می شود.

    در ۱۰۰گرم ماهی کلیکا ۷/۰ تا ۲ گرم مواد معدنی وجود دارد که غلظت آن در ماهی های با چربی و بدون چربی تفاوتی ندارد.

    ماهی کلیکا سرشار از ید، فسفر، آهن، سلنیم، منیزیم، کلر، فلور، گوگرد و پتاسیم است.

    تفاوت مهم ماهی با گوشت قرمز در مقدار ید است. این ماده در گوشت ماهی بیشتر وجود دارد که ترکیب اصلی هورمون تیروئید می توان نام برد.

    وجود ید از بیماری گواتر جلوگیری می کند. کسانی که در کنار دریاها و اقیانوس ها زندگی می کنند به دلیل مصرف بیشتر ماهی این بیماری به ندرت در آنها دیده می شود.

    در گذشته بیش از ۹۰ درصد از مردم ایران بیماری گواتر داشتند ولی به دلیل استفاده از مواد غنی از ید به ۸ درصد رسیده است.

    #99101
    s.samadi
    مشارکت کننده

    استخوان های ریز کیلکا هنگام مصرف نا خود آگاه جویده و مصرف می شه آیا کلسیم زیاد آن به همین علت هست یا صرفا خود گوشت ماهی کلسیم بیشتری دارد؟

    #99180
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بله…ماهی کیلکای کوچک و ماهی‌های دیگری نظیر سالمون که با ( استخوان ) مصرف می‌شود، علاوه بر تأمین کلسیم، منبع خوبی از فسفر و پروتئین هستند…

    #99189
    madjd
    مدیرکل

    آب: در ترکیب کیلکا میزان آب حدود 75- 73 درصد وزن ماهی را تشکیل می‌دهد.
    پروتئین: از نقطه نظر ارزش غذایی، پروتئین عمده‌ترین قسمت بافت‌های ماهی‌ می‌باشد. ضریب جذب پروتئین ماهی در بدن انسان بالا و برابر 96 درصد می‌باشد.
    چربی: نوسان چربی در گونه و فصول مختلف سال به مراتب بیشتر از سایر مواد تشکیل دهنده‌ی ماهی‌های دیگر می‌باشد و درصد آن در ماهی کیلکا 2/8 است. هضم چربی ماهی کیلکا سریع و از نظر اسیدهای چرب غیراشباع غنی می‌باشد.
    ویتامین‌ها: ماهی کیلکا منبع عمده‌ای از ویتامین‌های مورد نیاز انسان را در بردارد و سرشار از ویتامین‌های A ، B ، E ، D و K می‌باشد.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.