کپسول لاغری مجیک اسلیم

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    kiarash
    مشارکت کننده

با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده یه سوالی داشتم در مورد کپسول لاغری مجیک اسلیم
    وزنم 102 کیلو هستش و قدم 183
    یه چند ماهی هستش که باشگاه میرم ولی نه به طور مستمر
    رژیم غذایی هم تا حدودی رعایت میکنم و خیلی کم کالری تر نسبت به قبل میخورم
    قبل شروع باشگاه 109 کیلو بودم که هم با وزنه کار میکردم هم هوازی
    چند وقت پیش یکی از دوستام این قرص رو بهم معرفی کرد و میگفت خواهرش خیلی خوب وزن کم کرده باهاش
    در ضمن من ال کارنتین هم مصرف میکنم روزایی که باشگاه میرم
    ال کارنتین 250 که روزی دو عدد بعداز ناهار و دو عدد با یک اسپرین قبل از باشگاه

چند روز پیش ازمایش خون دادم که متوجه شدم انزیم های کبدی ام بالاس
    رفتم سونوگرافی معلوم شد کبد چرب گرید 1 دارم

دکترم برام ویتامین ای و سی نوشتن و خودم قرص لیور گل تهیه کردم روزی 2 عدد میخورم
    از ویتامین ها هم روزی یک عدد گفتن بخورم

حالا سوالم این هستش که با این تفاسیر دکتر عزیز و دستای عزیز که سر رشته دارن چطوری میتونید منو راهتمایی کنید
    متاسفانه دکتر بنده تهران نیستم و تبریز هستم نمیتونم حضوری خدمت برسم
    ممنون وسپاس گزار میشم که بهم بگید از این قرصا استفاده کنم یا شناختی بهش دارید یا نه
    شرمنده که شرح حالم زیاد شد گفتم شاید لازم باشه کامل گفته باشم
    در ضمن 25 سالمه و به خاطر بیماری آلوپسی آمپول کورتون میزنم ماهی یک عدد که فک کنم فشار خونم از همین کورتون ها باشه

حالا که دارم به شرح حال خودم نگاه میکنم میبینم من چقد بیماری دارم و واسه چی اصلا زنده ام!!!!!

kiarash
    مشارکت کننده

دوستان کسی نظر خاصی نداره؟

zahra jamshidi
    مشارکت کننده

من فکر می کنم شما در حال حاضر که مبتلا به کبد چرب هستید نباید از کپسول لاغری نامبرده و یا مکمل های اسیدآمینه ای قید شده استفاده کنید چه بسا به دلیل استفاده نادرست از آنها مبتلا به کبد چرب شده باشید چراکه این عضو از بدن مسول آنالیز ، تجزیه و دفع مواد زاید ناشی از داروهای مصرفی است و با مصرف دزها بالا و نادرست داروها و حتی مکمل ها به کبد آسیب وارد میشه . در ضمن درصدی از اضافه وزن شما ناشی از ادم حاصل از کورتون دریافتی می باشد .
    به نظر من شما بایستی به یک متخصص تغذیه مراجعه و شرح حال خود را برای ایشان نسز شرح داده و یک رژیم غذایی اصولی و علمی متناسب با شرایط خود دریافت نمایید . تا هم وزن کم کنید و هم کبد چرب شما برطرف شود
    موفق باشید

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.