مواد لازم :
پیازچه 250 گرم
زرشک 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4 عدد
روغن 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
پیاز چه ها را پس از پاک کردن و شستن خیلی ریز خرد کنید. زرشک را هم پس از پاک کردن و شستن روی پارچه خشک کرده و با کمی نمک و پیازچه خرد شده، مخلوط کنید. تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و مایع کوکو را خوب به هم بزنید . روغن را داغ کنید و مایع کوکو را در آن بریزید. شعله را ملایم کرده و درب ماهیتابه را بگذارید تا کوکو خودش را بگیرد. کوکو را برگردانید تا روی بعدی آن هم کمی سرخ شود. سپس آن را به قطعات لوزی با مثلث بریده و در دیس بچینید.