کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89870
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم :

    روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

    تره فرنگی ۲ عدد

    اسفناج تازه ۱۷۵ گرم

    تخم مرغ ۵ عدد

    پیازچه ۴ عدد

    سبزی کوکو ۱۵۰ گرم(حدود ۳ مشت)

    گردو ۲۰ گرم

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.

    طرز تهیه :

    تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .

    پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
    تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
    سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.
    تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
    سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
    مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
    درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
    بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.