-
نویسندهنوشتهها
-
۱۳ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۷:۲۰ #78800zahra jamshidiمشارکت کننده
استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهیها به مقدار چندین بار در هفته موجب پيشگيري از بروز افزايش فشارخون ميشود.
به گزارش وبدا؛ افراد از مصرف ماهی تن اجتناب كنند، چرا که محتویات جیوه آن میتواند فشار خون را افزایش دهد. دریافت زیاد لبنیات، میزان اسید اوریک سرم را کاهش میدهد از طرف ديگر میزان بالای اسید اوریک اغلب با فشار خون ارتباط مستقیم دارد. طاهره جمع با اشاره به اينكه افزایش مصرف منابع اسید فولیک، ویتامین B12 و B6 برای سلامت قلب و عروق مفید است، دریافت کافی ویتامین D نیز براي سلامت بدن مهم است، چرا كه کمبود ویتامین D با افزایش خطر بروز فشار خون بالا یا سکته قلبی ناگهانی در افراد با سابقه ناراحتی قلبی در ارتباط است.
افراد کمتحرک شانس بیشتری نسبت به افراد فعال برای ابتلا به بیماری پرفشاری خون فعالیت بدنی متوسط که با ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پیادهروی تند در اکثر روزهای هفته تعریف میشود به عنوان درمان جانبی در بیمار پرفشار خون توصیه شده است.به منظور پيشگيري از بروز فشارخون بالا :
استفاده از رژیم غذایی کم چرب با مقادیر زیاد از میوهها و سبزیجات و لبنیات کم چرب فشار خون را کاهش میدهد.
همه افراد بايد مقادیر کافی پتاسیم را از شیر بدون چربی، سیب زمینی پخته، گریپ فروت، پرتقال، موز و دیگر میوهها و سبزیجات دريافت نمايند.
— كاهش مصرف نمک، خواندن برچسب مواد غذایی با دقت، استفاده از رژیم غذایی با کنترل انرژی مصرفی در صورت نيازداشتن به کاهش وزن و استفاده از روغن زیتون، سویا و کانولا به عنوان جانشینی برای روغن جامد و چربی اشباع در پخت و پز و همچنين عدم مصرف نوشیدنیهای الکلی
استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله ماهی مکرل، هدوک، ساردین و سالمون چندین بار در هفته موجب پيشگيري از بروز افزايش فشارخون ميشود ؛ افراد از مصرف ماهی تن اجتناب كنند چرا که محتویات جیوه آن میتواند فشار خون را افزایش دهد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.