-
نویسندهنوشتهها
-
۱۷ فروردین، ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۷ #76277
s.farzi
مشارکت کنندهویتامین B1 برای تهیه انرژی از مواد غذایی و به ویژه از مواد قندی یا کربوهیدراتها در بدن لازم است.
کمبود ویتامین B1 موجب افسردگی، بداخلافی، کاهش حافظه و تمرکز و همچنین احساس خستگی میشود.
از آنجا که سلولهای عصبی منحصراً از گلوکز برای تأمین انرژی خود استفاده میکنند، در کمبود این ویتامین علائمی از قبیل افسردگی، بداخلافی، کاهش حافظه و تمرکز و همچنین احساس خستگی ظاهر میشود.
این ویتامین در غذاهایی از قبیل غلات صبحانه، نخودفرنگی، تخمه آفتابگردان، ارزن، جوانه گندم، کنجد، سویا، آجیل به خصوص بادام هندی، بادام، گردو، حبوبات از جمله نخود، لوبیا، عدس، گندم سبوسدار، سیبزمینی، گندم سیاه یا چاودار وجود دارد.
کمبود ویتامین B3 یا نیاسین نیز منجر به علائم جسمی و روحی میشود که مهمترین آنها زوال عقل است و حتی کمبود آن به مرگ نیز میانجامد.
علائم عصبی ناشی از کمبود آن شامل کاهش حافظه، آشفتگیهای روحی، افسردگی و اضطراب است. به عنوان منابع غذایی آن میتوان مخمر آبجو، پنیر، بادام زمینی، کنجد، برنج قهوهای، آرد سبوسدار، جوانه گندم و نان سبوسدار، جو و حبوبات (به ویژه نخود) را اسم برد.
۱۸ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۱:۴۹ #99606madjd
مدیرکلمنابع خوب ویتامین B۱ عبارتند از برنج قهوهای، تخمه آفتاب گردان، نخود، جو، لوبیا، نانهای سبوس دار، مغزها، لبنیات و گوشت قرمز.
ویتامین B۱ طی فرایند پختن، دما و گرمای زیاد، اضافه کردن نگه دارندهها و خشک کردن از بین میرود.
سیر” و “پیاز” حاوی مادهای به نام “آلانین” میباشند که موجب جذب این ویتامین در بدن میگردد. برخلاف آنها سوسیس و کالباس دارای سولفور دی اکسید میباشند که از جذب ویتامین B۱ در بدن جلوگیری میکند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







