کلوچه گوشت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76223
    pahlevani
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    سیر: دو حبه
    مغز نان باگت: 2 /1 1 پیمانه
    شیر: 2/1 پیمانه
    پیاز: 1 عدد
    روغن برای سرخ كردن : مقداری
    گوشت چرخ كرده: 500 گرم
    جعفری ساطوری: 3قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپخوری
    نمك و فلفل و ادویه كاری: به میزان لازم
    تخم مرغ: 1 عدد
    پنیر گودا: 80 گرم

    طرز تهیه :
    مغز نان باگت را در شیر خیس كرده پیاز را با رنده درشت رنده می كنیم و در كمی روغن تف می دهیم , سیر را ریز خرد نموده و به پیاز اضافه می كنیم . گوشت چرخ كرده را در ظرفی ریخته ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا كند . پیاز, جعفری خرد شده , رب گوجه فرنگی , نمك , فلفل , ادویه كاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه كرده و همراه تخم مرغ خوب ورز می دهیم .
    از مایه مقداری برداشته وبه صورت كلوچه گرد در می آوریم و در آرد می غلطانیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می كنیم. (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سینی فر قرار می دهیم . پنیر گودا را رنده نموده و روی هر كلوچه مقداری می ریزیم . فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده , سینی را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.