در دنیای میوه ها و سبزی ها، رنگ قرمز یعنی سلامت .
در این مطلب به خواص کلم قرمز اشاره می کنیم:
این گیاه منبع ویتامین های Aو C است که خاصیت قوی آنتی اکسیدان دارد. یک وعده از آن به میزان سه چهارم نیاز روزانه را برطرف می کند و مصرف آن توصیه می شود و سلامت پوست و بافت های پیوندی را تامین می کند.
فیتونوترینت(phytonutrient) موجود در آن در زدودن آلاینده ها و ماده سرطان زای دیگر از بدن که اغلب مردم به طور روزانه در معرض آن ها قرار می گیرند موثر است. *کلم قرمز هم مانند نوع سبز آن خواص زیادی دارد میزان ویتامین C در کلم قرمز نسبت به کلم سبز ۲ برابر است. علاوه بر آن این گیاه منبع غنی ماده ای به نام «anthocyanins»است که باعث رنگ قرمز آن می شود و برای سلامت مغز و محافظت از سرطان موثر است.
این گیاه کم کالری و سرشار از فیبر و برای افرادی که نگران وزن خود می باشند بسیار مفید است.
اسید لاکتیک(Lactic acid)آن روده را ضدعفونی می کند.
مصرف روزانه یک چهارم پیمانه آب این گیاه در برطرف کردن سردرد، آسم، برونشیت و مشکلات گوارشی موثر است.
از خریدن کلم نصف شده حتی در صورت بسته بندی خوب پرهیز کنید زیرا به محض برش خوردن ویتامین C خود را از دست می دهد.
کلم را فقط هنگام مصرف بشویید.