محققان آمریکایی در تحقیقات خود کشف کردند که خوردن کشمش به میزان 3 بار در روز بعد از وعده های غذایی مقدار قند خون را تا حد زیادی کاهش می دهد. دکتر هارولد بایز تهیه کننده اصلی تحقیقات گفت:… این تحقیقات از 46 مرد و زن به عمل آمد که تشخیص داده شده بود به بیماری دیابت نوع دوم مبتلا هستند اما افزایش اندکی در میانگین گلوکز دارند. از این شرکت کنندگان در این تحقیقات خواسته شد تا کشمش یا وعده های غذایی بسته بندی شده فاقد کشمش نظیر میوه یا سبزیجات و به مدت 12 هفته مصرف کنند. این تحقیقات نشان داد کشمش میانگین گلوکز بعد از خوردن وعده های غذایی را به میزان 16 در صد کاهش می دهد و میانگین قند را که در طول مدت 3 ماه اندازه گیری می شود؛ به میزان12 /0 درصد کاهش می دهد. پایز گفت: گروه مصرف کننده کشمش شاهد کاهش قابل توجه میانگین قند بعد از مصرف مواد غذایی آبکی بود. این تحقیقات به هفتاد و دومین کنفراس علمی سالانه جمعیت بیماری های قند در فیلاد لفیا در آمریکا ارائه شد.
پریسا دامغانیان -کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی