کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران )

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88465
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    • تعداد: 8 نفر
    • زمان تهیه: 20 دقیقه
    • زمان پخت: 4 تا 6 ساعت

    مواد لازم :

    کنسرو لوبیا سفید
    2 قوطی (هر کدام 540 گرم)

    نخود
    یک قوطی 540 گرمی

    پستو ریحان
    ¼ پیمانه

    پیاز خرد شده
    یک عدد

    سیر رنده شده
    4 حبه

    ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر)
    1.5 قاشق چایخوری

    پولنته پخته شده (شوربای ذرت)
    450 گرم

    گوجه‌فرنگی خرد شده
    یک عدد

    مخلوط پنیرهای رنده شده
    225 گرم

    اسفناج تازه
    2 پیمانه

    کاسنی قرمز
    یک پیمانه

    طرز تهیه :
    1. کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید.

    2. قابلمه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط لوبیا را درون آن بریزید. روی آن نیمی از پولنته و سپس روی آن پنیر بریزید. روی پنیر یک لایه مخلوط لوبیا و یک لایه پولنته بریزید. در آرام‌پز را بگذارید و به مدت 4 تا 6 ساعت با کمترین درجه بگذارید تا پخته شوند.

    3. پس از این زمان، گوجه‌فرنگی، پنیر باقی مانده، اسفناج و کاسنی قرمز را اضافه کنید. پستوی باقی مانده و یک قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون کسرول بریزید و بگذارید 5 دقیقه با حرارت ملایم درون آرام‌پز پخته شوند. سپس سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.