کربوهیدراتها و احساس شادی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75992
    e.amini
    مشارکت کننده

    تمامی کربوهیدرات‌ها (اعم از ساده و پیچیده)، مغز را تحریک می‌کنند تا سروتونین بیشتری تولید کند. برای تنظیم میزان سروتونین بهتر است کربوهیدرات‌های پیچیده مصرف شود که آرام‌تر هضم می‌شوند. بهترین منابع این مواد، غلات و نان‌های سبوس‌دار است. مصرف قندها همچنین باعث تولید ترکیبات شیمیایی به نام اپیوئیدها در بدن می‌شود. اپیوئیدها ترکیبات آرام‌بخشی هستند که نه تنها خاصیت ضد درد دارند، بلکه بر روحیه هم اثر مطلوب می‌گذارند. همچنین تحقیقات نشان می‌دهد مصرف حتی مقدار کمی قند، قدرت یادگیری و حافظه انسان را بهبود می‌بخشد و مصرف 1 تا 2 قطعه کوچک شکلات در روز می‌تواند تأثیر خوبی بر روحیه فرد داشته باشد.

    #99512
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    به همین دلیله که پس از خوردن ماکارونی یا بستنی و… احساس شادی بیشتری می کنیم .

    #99517
    e.amini
    مشارکت کننده

    دقیقا. و برعکسش هم صادقه یعنی در محرومیت از قندها و کلا کربوهیدرات ها افراد احساس ناخوشایندی را تجربه می کنند. این حالت به ویژه در افرادی که عادت به مصرف مواد شیرین دارند به طور بارزتری دیده می شه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.