کربوهیدرات، پروتئین و چربی، کدام یک انرژی بیشتری تولید می کند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71457
    nikbakht
    مشارکت کننده

    وقتی مواد غذایی را می خوریم تمام مواد غذایی در بدن به انرژی تبدیل نمی شوندو بخشی از انرژی انها در طی فرآیندهای بدن از جمله هضم، جذب، انتقال، شرکت در سیکل های بدن و غیره هدر می رود. لذا بازده خالص ATP از مواد غذایی مختلف یکسان نیست.
    بر اساس تحقیقات دانشمندان مشخص شده است که فرآیندهای متابولیسمی بدن از جمله: انتقال، ذخیره، بازیافت و فعال سازی منجر به اتلاف 10% از ATP تولید شده در اکسیداسیون چربیها، 25% در اکسیداسیون کربوهیدراتها و 45% در اکسیداسیون پروتئین های رژیم غذایی می شوند. لذا در نهایت بازده خالص تولید ATP برای چربی، کربوهیدرات و پروتئین به ترتیب 90%، 75% و 55% می باشد، و چربی بیشترین و پروتئین کمترین درصد را به خود اختصاص داده اند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.