کدو حلوایی گیاهی بومی شمال آمریکاست که سرشار از مواد مغذی است؛ در این مطلب به نقل از «ehow» به بخشی از خواص این گیاه اشاره می شود.
* کاروتینوئیدز موجود در کدو با رادیکال های آزاد مقابله می کند و در نتیجه مانع از پیری زودرس، بیماری های قلبی عروقی و عفونت های دیگر می شود.
* لوتین و زیزانتین موجود در آن از چشم در مقابل آسیب های آزاد محافظت می کند و مانع از بروز آب مروارید و استحاله بافت های چشم می شود.
* پروتئین موجود در تخمه کدو، میزان کلسترول بد خون را کاهش می دهد.
*از آن جا که منبع عالی ویتامین A است، مصرف منظم آن برای سلامت چشم مفید است و به طور چشمگیری، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
* ویتامین C کدو با رادیکال های آزاد مقابله و سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند و باعث تولید کلاژن می شود.
* منیزیم موجود در این گیاه برای حفظ استخوان و دندان مفید است.
* روی موجوددر کدو برای تراکم استخوان لازم است تا مانع از بروز پوکی استخوان شود.
* فیبر در کدو، علاوه بر کاهش دادن میزان کلسترول مضر در خون، میزان قند خون را نیز تنظیم می کند.
* مصرف روزی ۵ تا ۱۰ گرم دانه کدو کلیه ها را تقویت می کندو مانع از به وجود آمدن سنگ کلیه می شود.
* ترکیب شیمیایی به نام ال- تریپتوفن در کدو احساس شادابی در فرد ایجاد می کند و مانع از بروز افسردگی می شود.
* خاصیت مدر دارد و سموم بدن را دفع می کند.
* میزان بالای ویتامین های ECA و روی در آن در حفظ سلامت و شادابی پوست موثر است.
* فیبر بالای موجود در آن برای حفظ سلامت روده مفید است.