در صورت امکان تهیه ، روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز و سرخ کردن است . (ترجیحا نوع تصفیه نشده )
انتخاب بعدی پس از روغن زیتون روغن کلزا می باشد . البته این روغن در برابر حرارت زیاد ، مانند حرارت سرخ کردن چندان مقاوم نیست و به علت وجود اسید لینولینیک پایدار نخواهد بود . هرگز از آن برای سرخ کردن های عمیق و یا چند بار سرخ کردن استفاده نکنید .
روغن قابل توصیه بعدی ، روغن کنجد می باشد . این روغن گران بوده و در دسترس همگان قرار نمی گیرد.
در صورت در دسترس نبودن روغن های یاد شده ،ناگزیر به مصرف روغن ذرت و آفتابگردان هستیم . این روغن ها به هیچ عنوان برای سرخ کردن مناسب نیستند.
لازم به ذکر است که مصرف روغن های جامد هیدروژنه به هیچ عنوان توصیه نمی شود .
برای سرخ کردن می توانید ار روغن های سرخ کردنی استفاده نمائید. البته این روغن ها نیز توانایی بیش از یک بار سرخ کردن را ندارند و مصرف زیاد از این روغن ها (به دلیل افزودن انواع آنتی اکسیدان به آنها می تواند مضر باشد.).