کتلت گیاهی

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70998
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    این کتلت، گوشت ندارد و برای گیاه‌خواران و یا افرادی که باید در مصرف گوشت احتیاط کنند، مفید است.


    مواد لازم برای 5 نفر
    سیب زمینی سه عدد متوسط

    لوبیا قرمز یک پیمانه

    بلغور گندم یا جو یک دوم پیمانه

    نعنا خشک یک قاشق سوپ‌خوری

    پودر زیره یک قاشق چای‌خوری

    پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چای‌خوری

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    تخم مرغ 2 عدد

    گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد

    روغن مایع یا زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه

    * سیب زمینی، لوبیا قرمز و بلغور را پخته و چرخ می‌کنیم.

    * ادویه، پودر نعنا، زیره و جوز هندی و دو عدد تخم مرغ خام را اضافه کرده، خوب با دست ورز می‌دهیم.

    * سپس مقداری از آن را به اندازه یک نارنگی برداشته و گلوله می‌کنیم با استفاده از دو کاردک به شکل‌های مختلف قالب زده بعد در روغن مایع داغ داخل ماهی تابه سرخ می‌کنیم.

    * به این ترتیب که چون کتلت بدون گوشت می‌باشد می‌توان زیر شعله گاز را نسبتاً تند کرد تا زود سرخ شود و برای سس نیز روغن زیتون و ادویه و گوجه فرنگی رنده شده را با هم مخلوط می‌کنیم بعد زیر شعله گاز را کم می‌کنیم و سس را روی اجاق گرفته و مرتب به هم می‌زنیم تا ته نگیرد.

    * بعد سس را روی کتلت های چیده در دیس می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم.

    منبع: سایت حوزه

    #97810
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون به نظر خوشمزه می یاد
    کتلت نخودفرنگی هم به نوعی کتلت گیاهیه که خیلی خوشمزه ست .

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.