کاهش فشار خون و جلوگیری از سکته قلبی با این خوراکی ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85189
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    انجیر سرشار از ویتامین A می باشد و اسید چرب امگا ۳ و ۶ موجود در آن برای سلامت قلب مفید است نتایج نشان داد که خطر بیماری های قلبی با مصرف متناوب و مکرر بادام زمینی( هر بار به مقدار کم) کاهش می یابد.زرشک به اثر تصفیه کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق، پایین آوردن تب، کاهش تورم و فشارخون، تنظیم وضربان عضلات قلب کمک می کند

    برخی از مواد غذایی مادی آنتی اکسیدان هستند که می‌توانند از تجمع چربی در عروق پیشگیری کنند.

    عدم تحرک، چاقی، دیابت، ژنتیک، استرس، غذاهای چرب، سیگار و فشار خون از عوامل تجمع چربی در عروق خونی و تنگ تر شدن آنها و در نهایت منجر به سکته قلبی می‌شود.

    خوراکی‌هایی که مادی آنتی اکسیدان هستند از تجمع چربی عروق قلبی جلوگیری می‌کنند، از جمله سیب که علاوه بر وجود آنتی اکسیدان سرشار از فیبر است و باعث پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و تجمع چربی‌ها در عروق و شریان‌ها می‌شود.

    بادام به دلیل وجود املاح معدنی از جمله (ویتامین E، پتاسیم و منیزیم) و چای سبز به دلیل اینکه خون را رفیق می‌کند موجب عبور از مجرای تنگ می‌شود، همچنین انجیر که علاوه بر فیبر فراوان سرشار از پتاسیم بوده و در کاهش فشارخون بالا نقش بسزایی را ایفا می‌کند.

    زرشک و آلبالو با کاهش فشار خون از بروز سکته‌های قلبی جلوگیری می‌کند، چرا که یکی از احتمالات بروز سکته‌های قلبی ناشی از فشار خون بالا است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.