کاتیمبیروادی درواقع یک نوع خوراک شبیه به خاگینه است که اول با بخار پخته میشه و بعد درروغن سرخ میشه.
کاتیمبیر در زبان هندی به معنای برگ گشنیزه.میشه این خوراک رو توی مایکروفر گذاشت یا بخارپزکرد.
مواد لازم:
ارد نخود یک پیمانه
گشنیز خردشده دوپیمانه
سس سیروزنجبیل 1/2قاشق غذاخوری
فلفل سبز کاملا خردشده یک عدد
زردچوبه 1/4قاشق غذاخوری
پودرفلفل قرمز 1/2قاشق غذاخوری
نمک
آب
همه مواد را با کمی اب باهم مخلوط کنید تا خمیر لطیف و یکنواختی بدست بیاد.ظرف مخصوص مایکروفر روکامل چرب کنید و خمیر رو درون ظرف ریخته روش رو با پشت قاشق صاف کنید .درب ظرف رو حتما بزارید.وداخل ماکروفر قرار بدید.
روی توان 100%به مدت 3-4 دقیقه .با خلال دندان یا چنگال تست کنید.اگه خمیر به چنگال چسبید دودقیقه دیگه هم بهش زمان بدید.اگه ماکروفر در دسترس ندارید میتونید به روش طبخ بن ماری(بخارپز)مواد رو اماده کنید.
مواد که پخته شد چیزی میشه شبیه به خاگینه.اجازه بدید سرد بشه و بعد برش بزنید.
این تکه های کاتیمبیروادی رو توی روغن داغ سرخ کرده وبا سس فلفل یا سس نارگیل میل کنید.
*سس نارگیل از ترکیب 1پیمانه پودر نارگیل، دوقاشق لپه نیم پز و بوداده شده ،یک عدد فلفل سبز،یک بندانگشت زنجبیل تازه)یا یک قاشق مرباخوری پودرآن)وکمی نمک به همراه کمی اب بدست می اید.همه مواد را با هم میکس کنید.