-
نویسندهنوشتهها
-
۱۲ اسفند، ۱۳۹۱ در ۰۷:۳۹ #75786r.ahmadiمشارکت کننده
چگونه می توانیم کلسترول را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم
اسیدهای چرب اشباع شده مانند گوشت قرمز و کره و مواد غذایی حاوی کلسترول بالا، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش میدهد.اسیدهای چرب اشباع شده مانند گوشت قرمز و کره و مواد غذایی حاوی کلسترول بالا، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش میدهد.
به گزارش نیک صالحی به نقل از ایلنا ؛ کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد (ع) ضمن بیان این مطلب گفت: مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا۳، مانند ماهی و گردو، امگا۶، ویتامین D و ویتامین B۱۲ که برای سلامت مغز مفید هستند، موجب کاهش خطر ابتلا به آلزایمر میشوند.
سمانه عزیزی با اشاره به تاثیر مثبت اسیدفولیک در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر، اظهار کرد: سبزیجات برگی شکل و غلات کامل مانند جو، دارای اسیدفولیک بوده و توصیه میشود در رژیم غذایی افراد مورد استفاده قرار گیرند.
تاثیر مثبت سیب در پیشگیری از آلزایمر
وی با بیان اینکه در بیماری آلزایمر تولید رادیکالهای آزاد افزایش مییابد، ادامه داد: دریافت آنتی اکسیدانهایی مانند ویتامین E و سلنیوم در منابع غذایی یا تجویز مکملها، هم چنین مصرف روغن زیتون، ماهی، مرغ، مغزها (گردو، بادام)، میوهها به خصوص سیب و سبزیجات با برگ سبز تیره، میتواند خطر بروز بیماری آلزایمر را کاهش دهد.
این کارشناس ارشد تغذیه، سن، ژنتیک، کمبود ویتامین ۱۲B و فولات، عادات غذایی ناسالم، دیابت، پرفشاری خون، کلسترول بالا، سکته مغزی، چاقی و استرس را در ابتلا به آلزایمر موثر دانست و تصریح کرد: با کنترل وزن، محدودیت مصرف قند و شکر و مصرف متعادل نمک، میتوان از خطر ابتلا به این بیماری، در امان بود.
آلزایمر یک اختلال پیشرونده مغزی است که به تدریج منجر به از دست دادن حافظه میشود
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.