چگونه مصرف گوشت خود را اصلاح کنیم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90333
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    1 – ( در هفته 3 – 2 بار غذاي حاوي گروه گوشت ) بیشتر گوشتهاي سفید يا حبوبات (در برنامه خود بگنجانید.
    2 – ( ماهی سرشار از چربی هاي مفیدي است که در گوشت هاي ديگر وجود ندارند. بنابراين حداقل هفته اي 2 بار ماهی بخار پز، تنوري يا کباب شده مصرف کنید.
    3 – ( تا حد امکان ماهی هاي چرب مثل ماهی تن ) با تن ماهی اشتباه نکنید( و ماهی آزاد را انتخاب کنید.
    4 – هنگام آماده کردن انواع گوشت براي پختن، چربی و پوست آنرا دور بريزيد.
    5 – گوشت ، مرغ و ماهی را با روش هاي سالم مانند بخار پز کردن، آب پز کردن و تنوري کردن طبخ کنید.
    6 – مصرف گوشت هاي فراوري شده مثل سوسیس، کالباس و کنسروهاي گوشت (مثل تن ماهی)را محدود کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.